MadFloors on omistajansa kasvutarina yrittäjänä. Petri Noso on yrittäjäperheessä kasvaen ja oman tinkimättömän kiinnostuksensa kautta hankkinut tietotaitonsa erilaisten pintojen ja niille sopivien pesu- ja hoitoaineiden suhteen. Samalla on kasvanut näkemys ylläpidon merkityksestä tilojen ja rakennusten kestävälle käytölle, saneeraustarpeen vähentämiselle ja hyvälle ulkonäölle. Kasvussa olennaisiksi ovat muodostuneet kestävän kehityksen arvot. Nimi MadFloors on noussut tekijänsä hullusta innota kehittää ja luoda kestävää – murtaa konventioita ja kokeilla uutta. Tänä päivänä MadFloors on lattioiden saneeraustöitä sekä parhaista parhaimmiksi toteamiemme rakennusalan ja erityisesti lattiatuotteiden maahantuontia tekevä perheyritys.

Tärkeiksi asiakasryhmiksemme ovat muodostuneet muiden muassa kauppakeskukset, sairaanhoitopiirit ja kotimaiset ruokaketjut huolitsijoineen. Kohteet, joissa lattian pitää näyttää hyvältä ja kestää kovaa kulutusta.

MadFloors ei ole tyytynyt kotimaassa vakiintuneisiin työtapoihin ja materiaaleihin. Olemme aktiivisesti hankkineet kansainvälisiä kontakteja laitevalmistajiin ja innovatiivisten lattiamenetelmien tekijöihin. Koulutusmatkat ovat antaneet perspektiiviä laajentaa kotimaista ”totuttua tekemisen tapaa”. Motivaattorina on toiminut halumme saada kestäviä ja kauniita pintoja, jotka ovat myös helppoja ylläpitää.

Kasvaminen ei ollut helppoa. Keskeisin oppi oli että lattioiden tekemisessä muutos on vakio; aina löytyy yllättäviä tekijöitä. Opitun uudenlainen yhdisteleminen fysikaalisiin lainalaisuuksiin, innovaatiot, mielikuvitus. Raaka työ ja lihasvoima. Valvotut yöt. Kaikki asiakkaiden kauniiden lattioiden vuoksi.

MadFloors ydinarvot

Teemme työtä tavalla, joka on yhtenevä ydinarvojemme kanssa. Arvojemme mukainen toiminta on mahdollistanut yrityksemme tähänastisen kasvun ja johtaa meitä kohti tulevaisuuden suunnitelmia. Uskomme että toimintamme ytimen sanallistaminen tuottaa pitkäaikaista etua itsemme ohella myös asiakkaillemme, tavarantoimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme sekä yhteisöille missä toimimme.

IHMISET ENSIN / INHIMILLISYYS /

TOIMI OIKEIN / DO THE RIGHT THING

TEE PARHAIMPASI / EXCELLENCE ALWAYS

KEKSI RATKAISU – SOVELLA – OLE RATKAISU

VIIMEISTELE JA SAATA LOPPUUN

Toimintaamme kuvaavat avainlaadut ovat rehellisyys, keskustelu ja avoimuus sekä tekemisen tinkimättömyys.