Ekologisesti kestävät, näyttävät ja sävytettävät biosementti ja korkki

BIOSEMENTTI 

Bio Cement on itsetasoittuva sementtipinnoite, joka on betsyylialkoholiton ja päästötön. Saumaton lattia on helppohoitoinen ja vaatii vähän huoltoa. Biosementti sopii kohteisiin, joissa toivotaan luonnollista lattian ulkoasua. Se toimii yhtä hyvin kodeissa kuin teollisissa tai kaupallisissakin kohteissa, sillä se on mekaanista ja kemiallista kulutusta kestävä.

Teollisissa kohteissa voidaan lisätä tarvittava antislip-ominaisuus.
Bio Cement »

SAUMATON KORKKILATTIA

100% luonnonkorkki on Seamless Cork -lattiamateriaalin pääkomponentti. Korkki on akustiikaltaan erittäin miellyttävä ja tuo siten tilaan lisämukavuutta ja äänimaailman pehmeyttä. Materiaali uutetaan korkkipuista Portugalissa ilman hakkuita, käsin: Vanha korkinkuori poistetaan puusta, joka kasvattaa keruun jälkeen uuden kuoren. Materiaali on UV-kestävä, joten lattia säilyttää alkuperäisen värinsä kellastumatta. Seamless Cork on naarmuuntumaton ja kulutusta kestävä elastisen ominaisuutensa ansiosta.

Koeteltuja kohteita ovat esimerkiksi kirjastot, toimistot – ja vastaavat kovan kulutuksen kohteet. Saumaton korkki  asennetaan valamalla, joten se toimii myös lattialämmityksen kanssa. Näin ollen se on hyvä vaihtoehto myös yksityisasuntojen lattiamateriaalina.

Seamless Cork »
MadFloors suosittelee: Ekologiset, kauniit ja helppohoitoiset lattiat käyttöösi!