Markkinoiden ylivertaisin betonilattian jälkikäsittelyaine

MadFloors on Curecrete-tuotteiden Suomen maahantuoja.

Ashford Formula on uudisrakennuskohteisiin tarkoitettu betonin tiivistys-, kovetus- ja kiillotustuote.  Käsitellylle betonilattialle annetaan kymmenen vuoden takuu- ja jopa 50 vuoden elinkaariodote. Järjestelmänä se on myös erittäin edullinen.

Uudelle betonipinnalle tarkoitettu, seftifioitu tuote tekee betonilattiasta pölyämättömän, erittäin kestävän ja käytössä / kulutuksessa kiillottuvan. Syvälle valuun imeytyvä tuote ei ole pinnoite. Ashford Formula on yli 70 vuotta vanha, markkinoiden ensimmäinen ja maailman käytetyin betonin jälkihoitoaine.

Ashford Formula -käsittelyn saanut lattia soveltuu erinomaisesti muiden muassa teollisuushalleihin, parkkihalleihin ja kovan kulutuksen kaupallisiin kohteisiin.

Tuote ei itsessään muuta lattian ulkonäköä, vaan antaa lattialle ylivertaiset kulutuksenkesto-ominaisuudet. Lattian elinkaarikustannukset ovat minimaaliset; lattia on erittäin helppohoitoinen — pinta hylkii öljyä ja likaa — ja kiilto on erittäin pitkäikäinen.

MadFloors suosittelee: Ashford Formula täyttää ekologisten arvojemme mukaiset pitkän elinkaaren ja helpon ylläpidon vaatimukset.

CureCrete »